Izdelava WordPress strani

Želja praktično vsakega naročnika nove spletne strani je, da lahko kasneje sam upravlja z njo. Torej, da objavlja nove članke, jih ureja, spreminja podatke, ustvarja slikovne galerije in podobno. Vse to pomeni tako večjo ažurnost kot manjši strošek za podjetje ali posameznika, saj mu za to ni potrebno najemati zunanjih izvajalcev.

Če gledate v tej smeri, potem vas vsekakor zanima izdelava spletnih strani v WordPressu. Gre za eno najbolj priljubljenih platform za postavitev spletnih strani na svetu. In kar bo za vas še posebej pomembno, je dejstvo, da je platforma uporabnikom prijazna in izredno enostavna za administriranje.

Je postavitev spletne strani v WordPressu enostavna?

Lahko bi rekli, da je. Vsaj v primerjavi z nekaterimi drugimi načini izdelave spletnih strani. Pri WordPressu ni praktično nobene potrebe po grafičnem oblikovanju ali programiranju. Seveda pa je nekaj tega vseeno potrebno znati v primeru, če želite kupljeno grafično predlogo nekoliko predelati in dodati na stran kakšno posebno funkcijo.

Mobile friendly WordPress stran
Večina obstoječih WordPress grafičnih predlog je “mobile-friendly”.

Večino grafičnih predlog je mogoče povsem prilagoditi svojim željam, kar se barv, fontov in podobnega tiče. Prav tako so vse pogosteje na voljo različni gradniki za postavljanje in razporejanje blokov ter umeščanje določenih vsebin in orodij.

Še ena posebnost, zaradi katere je postavitev spletnih strani v WordPressu enostavna, je, da so praktično vse grafične predloge že prilagojene prikazovanju na mobilnih napravah. Okrog tega torej ne boste imeli nobenega dodatnega dela več.

WordPress je idealen za SEO in žepu prijazen

Zelo pomembno je, da je WordPress platforma, ki nudi ogromno dodatnih vtičnikov, s katerimi lahko naredimo praktično karkoli nam pade na pamet. Vsekakor pa je nujno, da je spletna stran prilagojena spletnim iskalnikom, kot je npr. Google. Tudi na tem področju se WordPress odlično izkaže.

Izdelava spletnih strani v WordPressu je tudi cenovno ugodna, vsaj v primerjavi z nekaterimi drugimi načini izdelave. O vsem zgoraj naštetem se lahko prepričate v podjetju Primoss, kjer se dobro zavedajo pomembnosti kakovostne predstavitve na spletu.